servicii logistica auto
Inmatriculari auto, radieri si servicii conexe.
My workflow
     Contact    
Consultanta & solutii
Prestare servicii
Livrare

Ai pierdut actele masinii sau permisul auto?

Pierdut Acte Auto
Sfaturi Utile - Pierderea Actelor Auto

In primul rand trebuie mentionat ca, indiferent daca ati pierdut actele auto in Romania sau in strainatate, eliberarea unor noi acte va fi facuta tot de catre autoritatile romane.

Am pierdut certificatul de inmatriculare - talonul - masinii

Autoritatea care va poate elibera un nou talon este Serviciul Inmatriculari de care apartineti. Aici gasiti datele de contact ale serviciilor de inmatriculari auto din fiecare judet. Dosarul trebuie sa cuprinda urmatoarele acte: In cazul in care puteti face dovada valabilitatii inspectiei tehnice periodice (ITP), puteti alatura aceasta dovada dosarului dumneavoastra iar Serviciul Inmatriculari va include mentiunea ITP-ului pe noul talon.

Am pierdut cartea de identitate - CIV - a masinii

In cazul in care masina este achizitionata in sistem leasing (in curs de derulare), verificati ca nu cumva cartea de identitate a masinii sa se afle la firma de leasing... Este o practica des intalnita ca aceasta carte a masinii sa fie retinuta de firmele de leasing pana la terminarea contractului, dumneavoastra eliberandu-vi-se doar o copie.

Autoritatea care va poate elibera o noua carte de identitate a masinii este Registrul Auto Roman (R.A.R.). Pentru eliberarea unei noi carti de identitate, nu este nevoie de o programare RAR si nici nu este nevoie sa deplasati masina pentru a fi inspectata RAR. Aveti nevoie de urmatorul dosar:

Am pierdut permisul auto

In cazul in care ati pierdut permisul auto (sau acesta este mult prea deteriorat), puteti solicita emiterea unui nou permis de catre Serviciul Permise si Inmatriculari Auto de care apartineti, avand valabilitatea permisului vechi. Dosarul trebuie sa contina:

Cine are dreptul sa efectueze aceste demersuri?

Obtinerea duplicatelor de la autoritatile aferente poate fi facuta doar de catre persoana fizica detinatoare sau de catre reprezentantul legal (delegat in cazul persoanelor juridice sau imputernicit prin procura notariala - in cazul persoanelor fizice).

In cazul in care doriti sa nu pierdeti timpul cu drumurile, cozile si birocratia aferente inmatricularii, compania noastra va poate reprezenta la institutiile statului in vederea finalizarii acestei actiuni. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati la 0741-097354 sau contact@inmatriculari-auto.eu.

Despre noi

Inmatriculari Auto

Peste 8 ani de experienta

Beneficiind de o experienta vasta in domeniul inmatricularilor auto, suntem convinsi ca putem satisface pretentiile celor mai exigenti clienti.

Propunerea noastra

Fara batai de cap! Stim exact ce si cum trebuie sa actionam pentru a rezolva cat mai eficient problema dumneavoastra, fie ca este vorba despre inmatriculari auto, radiere, obtinerea de duplicate ale actelor auto, pachete de servicii adresate firmelor de leasing sau alte cerinte conexe.

Care este pasul urmator?

Foarte simplu: contactati-ne pentru a clarifica cerintele dumneavoastra. Cu siguranta, timpul dumneavoastra valoreaza mai mult decat pretul serviciilor noastre!

Contact

Metode de contact

Telefon: 0741-097354
Email: contact@inmatriculari-auto.eu


Preturile afisate pe site includ si intocmirea documentelor necesare efectuarii procedurii respective (inmatriculare auto, radiere, etc). Precizam ca informatiile si taxele prezentate mai sus sunt valabile in baza legislatiei in vigoare la momentul redactarii acestui site. De la caz la caz, echipa noastra este pregatita si are experienta necesara rezolvarii oricarei probleme legate de actele autoturismului dumneavoastra, intr-un timp cat mai scurt posibil. Avem rabdarea necesara pentru a asculta particularitatile fiecarui caz in parte si pentru a indruma posesorul de autovehicul in directia corecta pentru indeplinirea scopului, fie ca este vorba despre inmatriculare, radiere, obtinerea unor duplicate ale actelor auto sau alte servicii conexe.