servicii logistica auto
Inmatriculari auto, radieri si servicii conexe.
My workflow
     Contact    
Consultanta & solutii
Prestare servicii
Livrare

Se poate inmatricula un autovehicul daca acesta se afla in posesia mai multor persoane?

De exemplu, in cazul un partaj efectuat in urma unei mosteniri, se poate intampla ca un autovehicul sa ajunga in posesia mai multor persoane. Perfect legal, insa inmatricularea cu mai multi proprietari este practic imposibila.

In actele masinii (cartea de identitate a vehiculului si certificatul de inmatriculare a acestuia) nu poate fi trecut decat un singur proprietar. Astfel, proprietarii se vor intelege in prealabil care dintre ei cedeaza partea sa si care va fi trecut in documentele masinii. Apoi se pot prezenta la notar in vederea incheierii unui partaj voluntar (imparteala prin buna invoiala) sau se pot deplasa direct la ghiseele Serviciului de Inmatriculari, unde pot da o declaratie in fata functionarului privind cedarea partii din proprietate asupra autoturismului in cauza.

In cazul in care doriti sa nu pierdeti timpul cu drumurile, cozile si birocratia aferente inmatricularii, compania noastra va poate reprezenta la institutiile statului in vederea finalizarii acestei actiuni. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati la 0741-097354 sau contact@inmatriculari-auto.eu.

Despre noi

Inmatriculari Auto

Peste 8 ani de experienta

Beneficiind de o experienta vasta in domeniul inmatricularilor auto, suntem convinsi ca putem satisface pretentiile celor mai exigenti clienti.

Propunerea noastra

Fara batai de cap! Stim exact ce si cum trebuie sa actionam pentru a rezolva cat mai eficient problema dumneavoastra, fie ca este vorba despre inmatriculari auto, radiere, obtinerea de duplicate ale actelor auto, pachete de servicii adresate firmelor de leasing sau alte cerinte conexe.

Care este pasul urmator?

Foarte simplu: contactati-ne pentru a clarifica cerintele dumneavoastra. Cu siguranta, timpul dumneavoastra valoreaza mai mult decat pretul serviciilor noastre!

Contact

Metode de contact

Telefon: 0741-097354
Email: contact@inmatriculari-auto.eu